Rendelés

Ha bármi kérdése van a rendeléssel, vagy bármi mással kapcsolatban, akkor szívesen állunk rendelkezésére. A rendelését is ezen az e-mail címen tudja elküldeni nekünk vagy az alábbi formanyomtatvány elküldésével.  Minimális rendelési érték 3000 Ft.  Ez alatti megrendeléseket nem tudunk elfogadni.  A csomagjaink kézbesítése a DPD futárszolgálat segítségével történik az alábbiak szerint:

Fizetés:
Kizárólag előre utalást tudunk elfogadni, rózsaszín csekkes befizetést vagy paypalt. Utánvétes kiszállításra nincsen lehetőség. Csomagok esetén a DPD futárszolgálat gyors (24 órás időgarancia), megbízható, biztosított. A csomagok törékenyként lesznek kezelve! Amennyiben borítékban fel lehet adni a küldeményt (pl. magok esetében), ebben az esetben kérem érdeklődjön a szállítási díj felől. Csomagolási költség nincs!  A megrendeléseket minden héten kedden és csütörtökön adjuk fel, tehát más napon nincs lehetőség csomagfeladásra.

A csomagok feladási díjai előre utalás esetén egységesen:

1600 Ft

  Növényeket nem áll módunkban visszavenni!!! Fagyos időben nem szállítunk növény. Küldemény indítási napok: hétfő, kedd és szerda. A kiszállítás módjáról kérnénk jelzést a rendelés leadásakor. Ha előre utalni vagy rózsaszín belföldi postautalványon keresztül szeretné elküldeni a növények árát, akkor kérjük keressen meg minket az elérhetőségeinken. Csomagjaink minden esetben időgarantáltak, értékbiztosítottak és tartalmuk törékenyként kerül nyilvántartva! Kérem rendelés előtt olvassák el az Általános Szerződési Feltételeinket! Előre is köszönjük érdeklődését!

Kérjük, ügyeljen a pontos címzésre, hogy a kért növények rendben megérkezzenek! A sikeres kézbesítés miatt mindenképpen olyan telefonszámot adjon meg, amin egész nap elérhető és olyan címet (akár
munkahelyit is lehet) ahol át tudja venni a csomagot 8-17 óráig! Telefonszámot mindenképpen meg kell adni, ennek hiányában nem tudjuk elfogadni a rendelést.

 

Név:

Email cím:

Lakóhely (város, község, stb...):

Utca és házszám (emelet):

 

Irányítószám:

Telefon (kötelező):

Rendelés (növény neve, mennyisége):

Megjegyzések:

 

Copyright © 2006 www.vizi-husevonoveny.hu
  All Rights Reserved.